***

неделя, 30 януари 2011 г.

50 КФП - "Сладко" - Шоколадови бонбонки в "купа"





50 КФП "Сладко".
Ръчно направен релеф на картона и мини бонбонки за картичката.
Понеже не разполагам с такива инструменти все още - използвам направени от мен шаблони. Размери на картичката - 10/15; бонбонките са с големина 3.5 см; купата 4 см.

сряда, 19 януари 2011 г.

14 игра на МКФ - Цветна дъга

Дъгата на Дани. Единствената помощ от мен беше да облепя картона в зелено. Искаше точно цвета на тревата, но при липса на зелен картон в момента, го направихме така. Защото дъгата излизала от тревата... ;)))








Две нови картички дъга за МКФ. Първата я видяхме в интернет като идея, а втората е с моите лентички за квилинга. ;))) Много му харесват тия лентички. Били мънички и сладички.

49 предизвикателство - Карирана картичка

Благодаря на  на Greta`s Art за страхотното  предизвикателството. 
Не ми стига времето, но ме сърбят ръцете да създавам, изпълнена с вдъхновение всеки път, когато посетя страничката на картичкофуриите. ;)))

вторник, 18 януари 2011 г.

Честит рожден ден Картичкофурии


Честит Рожден Ден Картичкофурии! 
С пожелание за много творческо вдъхновение, много истински усмивки и Здраве на всички!
Моят подарък за Вас е ...


понеделник, 17 януари 2011 г.

Днес спечелихме първата си награда. Дани стана на 6 години днес на 17.01.2011, и това беше най-големият му подарък. Зарадва се много и ще си чака наградата с нетърпение. Иска да учавствува във всяка следваща игра. Много му е интересно. 
Благодаря на МКФ за забавлението. 

петък, 14 януари 2011 г.

Зимна картичка за МКФ - Winter Card for small card fourier

Това са картичките на сина ми Дани на 6 г. Помогнах му единствено за последната. ;)))
Когато видя че правя картичката за участие в Картичкофурийско предизвикателство № 47 - "Празнична картичка" на Двете Елши, поиска и той да си направи картичка. Всъщност ние така си правим постоянно. Обичаме да се забавляваме. Другите, които направихме ги подарихме на приятели в ДГ.  А преди два дни му казах да ми направи една картичка за зимата - и ето го резултата. С тях участваме в   тринадесета игра - Зимна картичка на МКФ. Надявам се да Ви харесат.










Бебешка картичка - baby card


Това е първата ми бебешка картичка.

Тази картичка я направих днес специално за Картичкофуриите и предизвикателството на Арабела - КПФ N48 Бебешка картичка. Макар, че имам две момчета,  приятелите на които я показах се учудиха защо е в розово. Честно казано - така ми дойде от вътре.